BMVK VÁLLALKOZÓK NAPJA

Adatvédelmi Nyilatkozat

A Vállalkozók Napján való részvétellel Ön tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényről kép-, hang- és videófelvétel készülhet a Polgári Törvénykönyvben meghatározott nyilvános közéleti szereplésre és tömegfelvételre vonatkozó rendelkezések szerint. A felvételek elkészítésének célja a rendezvények megörökítése, valamint a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült kép-, film- és hangfelvétel nyilvánosságra hozható és közzétehető bármely írott vagy elektronikus médiumban, különösképpen az Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ (a továbbiakban: BMVK Alapítvány) honlapjain és közösségi felületein. Amennyiben a felvételeken nem kíván szerepelni, kérjük, törlési igényét jelezze az adott felvételt rögzítő felé, vagy a BMVK Alapítványnak írásban.

Az adatvédelmi feltételek (adatvédelmi nyilatkozat) elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a jelentkezéskor megadott adatait a BMVK az általa nyújtott szolgáltatások igénybe vételének biztosítása, a BMVK Alapítvány termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tájékoztatás nyújtása érdekében, illetve az adatvédelmi (adatkezelési) tájékoztatóban foglalt további célokból kezelhesse.

A honlapon megadott személyes és / vagy vállalkozói adatokat (név és/vagy cégnév, e-mail cím, stb.) a BMVK Alapítvány bizalmasan kezeli, harmadik személy részére nem adja ki, azokat kizárólag kapcsolattartás céljából használja fel. Az adatok törlését azok tulajdonosa bármikor kezdeményezheti az info@bmvk.hu címen.

Adatkezelő / az oldal üzemeltetője: BMVK Alapítvány (székhely: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13., adószám: 19033039-2-02)