BMVK VÁLLALKOZÓK NAPJA

Általános Szerződési Feltételek

A rendezvény elnevezése: Vállalkozók Napja
A rendezvény időpontja: 2019. május 3. 10:00 - 15:00
A rendezvény szervezője: Alapítvány a Vidék Kis- és Középvállalkozásainak Fejlesztésére - Baranya Megyei Vállalkozói Központ (székhely: 7621 Pécs, Felsőmalom u. 13., adószám: 19033039-2-02) (a továbbiakban: BMVK Alapítvány)

 

Jelentkezés

  1. Partnereink (a továbbiakban: Megrendelő) a 2019-es Vállalkozók Napja elnevezésű rendezvényre a http://vallalkozoknapja.bmvk.hu/regisztracio oldalon történő regisztrációval és jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF), valamint az Adatvédelmi Nyilatkozat elfogadásával jelentkeznek. A regisztráció elküldésével Megrendelő kinyilvánítja, hogy a fenti szabályzatokban foglalt feltételeket megismerte és ezeket elfogadja. A megállapodást Felek szerződésnek tekintik.
  2. Pavilon rendelésével a Megrendelő elfogadja, hogy a bérelt terület önhatalmúlag nem cserélhető el és kizárólag a BMVK Alapítvány előzetes írásos hozzájárulásával adható tovább – részben, vagy egészben - másnak. A rendezvény területén a pavilonok elosztását a BMVK Alapítvány végzi.

 

Díjak

  • Regisztárciós díj: 12 000 Ft + ÁFA. A regisztrációs díj 1 fő részére tartalmazza a részvétel lehetőséget a kerekasztal beszélgetésen, a beszélgetést követő állófogadás jellegű ebédet, melyen a helyi termékek kapnak teret.
  • ​Opcionálisan igényelhető megjelenés saját pavilonnal: 20 000 Ft + ÁFA, mely tartalmazza a részvételi lehetőséget a rendezvényen 2 fő részére, valamint helyet 1 db 2x2 m alapterületű saját (hozott)​ pavilon felállítására.
  • Opcionálisan igényelhető pavilon díja: 30 000 Ft + ÁFA, mely tartalmazza a részvételi lehetőséget a rendezvényen 2 fő részére, 1 db 2x2 m alapterületű pavilon és 1 db sörgarnitúra biztosításával.

 

Fizetési feltételek

  1. BMVK Alapítvány a regisztrációról és a megrendelt pavilonokról „Díjbekérőt” állít ki, amely tartalmazza a megrendelt szolgáltatások teljes értékét, melyet Megrendelő köteles a megküldött díjbekérőn szereplő határidőig átutalni. A számlázás az érvényben lévő előírásoknak megfelelően a pénzügyi teljesítést követően történik. A rendezvényen való részvétel, illetve a megrendelt pavilon elfoglalásának feltétele a díj kiegyenlítése. A díj befizetésének nem teljesítése a regisztráció elutasításával jár.
  2. BMVK Alapítvány szolgáltatása komplex szolgáltatásnak minősül, közvetített szolgáltatást tartalmaz és a jelenleg érvényben lévő 27 %-os ÁFA terheli.

 

Lemondás

  1. Amennyiben a rendezvényen való részvételről történő lemondás a jelentkezési határidő (2019. április 30.) után történik, Megrendelő a regisztrációs díjat köteles megfizetni kártérítésként a BMVK Alapítványnak. A lemondást a BMVK Alapítvány kizárólag írásban fogadja el az info@bmvk.hu e-mail címre történő üzenet küldésével.
  2. Amennyiben Megrendelő a részére kijelölt pavilont a rendezvényen nem foglalja el, azt a BMVK Alapítvány minden visszatérítési és kártérítési kötelezettség nélkül más Megrendelőnek bérbe adhatja. Megrendelő a befizetett regisztrációs díjat és az esetlegesen megfizetett pavilon díját nem kapja vissza.